Tărâmul culorilor: descoperă fantastica lume Carmin!

Sirena
Pasăre măiastră
Cal
Unicorn
Goblin
Dragon
Masa
Iepure
Țestoasă
Produse Carmin

Cumpără orice produs Carmin, înscrie mai jos numărul și data bonului fiscal și poți câștiga marele premiu, o bicicletă electrică, una dintre cele 2 perechi de ochelari VR sau unul dintre cele 9 seturi de construcție.

 

Perioada promoției: 01 martie - 30 aprilie 2023

Valoarea totală netă a premiilor: 12.499,64 lei (TVA inclus)

Detalii despre campanie găsiți în regulament.

Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Marele premiu: o bicicletă electrică
Premii lunare: 2 פקרקבין גק ochelari VR
Premii săptămânale: 9 seturi de construcție
Înscriere

Arts & Crafts

Decorarea ouălor și masa de Paște sunt două momente speciale care aduc împreună părinții și copiii, familia extinsă, prietenii de suflet și în care ne simțim toți cuprinși de bucurie, relaxare și gânduri bune.

Nuanțele de vopsea Carmin pentru ouă satisfac și cele mai exigente gusturi cromatice, de la tradiționalul roșu la turcoaz, bronz, arămiu, auriu, roz, vernil etc.

Accesoriile care se pot lipi pe ouă sunt de diferite texturi și forme, de la strasuri la coronițe, fundițe, papioane, buburuze, fluturi, personaje fantastice, tatuaje metalice etc. Astfel, spre bucuria copiilor și încântarea adulților, ouăle vor fi un decor atractiv pe masa de Paște.

Cu toții ne dorim să fim lăudați pentru pregătirea unei mese de neuitat la sărbători și, pentru asta, avem nevoie de creativitate. Florile naturale de primăvară vor aduce prospețime și culoare. Le putem asorta cromatic cu lumânări decorative în sfeșnice.

Pentru a crea o atmosferă primitoare putem avea pe masă aranjamente cu tematică pascală, precum iepurași din lemn, ceramică sau porțelan, urechi de iepure din șervețel de hârtie, funde, fire de iederă, iarbă artificială sau naturală, crengi înflorite etc.

Fața de masă poată fi asortată cu setul de vase, pentru un plus de rafinament și pentru a mulțumi și pe cei mai capricioși musafiri. Îți dorim Paște fericit alături de cei dragi!