Premii

Cumpără orice produs Carmin, înscrie mai jos numărul și data bonului fiscal și poți câștiga una dintre cele 3 console PlayStation 5 sau unul dintre cele 9 LEGO Harry Potter, Turnul cu ceas Hogwarts.

Înscriere

Perioada promoției: 01 martie - 30 aprilie 2022

Valoarea totală netă a premiilor: 16,259.55 lei (TVA inclus)

Detalii despre campanie găsiți în regulament.

3 console PlayStation 5
9 LEGO Harry Potter, Turnul cu ceas Hogwarts

Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Înscriere

Arts & Crafts

Masa de Paște este una dintre cele mai importante mese din an, în care ne strângem împreună cu cei dragi pentru a ne relaxa, pentru a ne desfăta cu preparate gustoase și a petrece momente de bucurie laolaltă.

 

De aceea ne dorim să ne încânte vizual și să ne facă plăcere să ne strângem în jurul mesei. Indiferent dacă vom fi în aer liber sau într-un interior, florile naturale nu trebuie să lipsească de pe masă. Și posibilitățile sunt, din fericire, multe primăvara. Putem alege o anumită cromatică sau să ne bucurăm pur și simplu de culori, iar ca suport pentru flori sugerăm o vază transparentă în care să introducem și ouă vopsite în nuanțele Carmin.

 

Putem fi creativi în spiritul sezonului și să prezentăm ouăle decorate în formă de iepuraș, cu ajutorul unor șervețele de masă ce creează figurine diverse. Accesoriile Carmin ne vor ajuta să fim creativi în decorarea ouălor prin aplicarea de strasuri, mărgele, tatuaje metalice, abțibilduri cu figurine.

 

Atât timp cât decorarea mesei ne va inspira energie, prospețime și lumină, putem să petrecem în voie bună un Paște Fericit.

 

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles